Rullgaller & Jalusier

Rullgaller (täta) eller rulljalusier (med insyn) finns i 3 säkerhetsklasser. Inom dessa 3 klasser finns de i en mängd av olika utförande för att passa till olika syften:

  • Rullgaller anpassade för butiker som vill exponera sina produkter men ändå vara stöldskyddade.
  • Rulljalusi för butiker med längre öppethållande är utsatta rånobjekt. Jalusier av perforerad aluminium ger genomsikt utan att ge avkall på säkerhet.

Alla rullgaller och –jalusier är utrustade med europeiska tubmotorer och levereras med nyckelbrytare. Vid behov levereras även styrenheter för manövrering av 2 eller flera rullgaller, nödöppningsmekanismer eller tidsstyrning. Levereras eloxerade eller målade i standard RAL-kulörer, men kan också levereras i andar färgskalor som tillval.

Vi säljer och monterar rullgaller från de främsta svenska och nordiska leverantörerna. Detta ger oss erfarenhet att hitta den bästa lösningen för er verksamhet!

Rullgardiner och jalusier - Helsingburger
Rullgaller anpassade för butiker som vill exponera sina produkter men ändå vara stöldskyddade.
Rullgardiner och jalusier - Helsingburger
Vi erbjuder rulljalusier anpassade till entréer, vilket skyddar mot sabotage och obehörig vistelse. Butiker med längre öppethållande är utsatta rånobjekt. Jalusier av perforerad aluminium ger genomsikt utan att ge avkall på säkerhet.
Rullgardiner och jalusier - Snabbt & Gott
Rullgaller/Rulljalusier. Godkända i försäkringsklasser 1,2 & 3
Rullgardiner och jalusier - Snabbt & Gott
Rullgaller/Rulljalusier. Öppet alternativ stängt